0040 745 900 225 contact@clso.ro clso
Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Descopera avantajele invatarii unei limbi străine online şi offline. In contextul actual este nevoie de o forţă de muncă competitivă din punct de vedere bilingv, indiferent de domeniul operaţional.

Alătură-te echipei noastre şi invaţă: Germana, Engleza, Italiana, Franceza, Romana, sau oricare altă limbă ( la cerere) rapid si eficient.

CLSO organizează cursuri de limbi străine pentru diferite niveluri, pe tot parcursul anului şcolar, în grupe restrânse (în general de maxim 15 cursanţi). Avem o echipă tânără, care cuprinde profesori , trainer, traducători si interpreti formaţi în Romania şi nu numai. Profesorii nostril folosesc o experienţă de predare dobândită atât în ţară, cât şi în străinătate, metode eficiente şi stimulante.

Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată, iar durata unui curs complet (de la începători până la avansaţi) este de aproximativ doi ani. Pentru predare, folosim materiale moderne ale celor mai prestigioase edituri străine (Macmillan Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press, Hueber, Hachette, Alma, SGEL, Intertaal, Daf Kompakt Deutsch, Langenscheidt, etc.), incluzând mijloace audio şi video.

Structura tuturor cursurilor de limbi străine cuprinde un număr variabil de module, cu o durată între 30 şi 240 de ore, ce se desfăşoară în ritm de 2 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână / 4 şedinţe a câte 2 ore pe săptămână. La finalul unui modul, cursanţii primesc un certificat de participare în care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut de cursant în urma evaluării profesorului. Certificatele sunt acreditate .

Parteneri

  • Alpina Tubular Motors
  • ACCESA
  • Laguna Medical
  • health my vision

Echipa CLSO garantează pentru eficiența cursurilor predate. De aceea, în cazul în care nu ești multumit de rezultate, ne poți contacta în termen de 3 luni de zile și îți returnăm integral taxa de curs achitată.